Welkom bij VITOpolis!

Wil je alleen op ontdekkingstocht? Of met je gezin, vrienden of klas? We verwelkomen je graag in onze pop-up expo over duurzame technologie.
In het weekend kan je VITOpolis vrij bezoeken, alleen of met je gezin.

Tijdens de week is de pop-up expo open voor (school)groepen, na reservatie. Als er ruimte is, ben je tijdens de week zeker ook als individuele bezoeker welkom, maar groepen die gereserveerd hebben, hebben dan voorrang.

De openingsuren van VITOpolis kunnen verschillen van stad tot stad, check dus zeker de locaties en openingsuren.

Alleen of met je gezin of vrienden

VITOpolis: een leuke gezinsuitstap

Een leuke gezinsuitstap tijdens het weekend? Iedereen is welkom in VITOpolis! Je ontdekt er hoe technologie jou tools biedt om je leven duurzamer te maken. Je kan VITOpolis vrij bezoeken tijdens de openingsuren. Zijn jullie met vijf of meer? Dan moet je reserveren. Klik hieronder voor details en openingsuren.

 

Met je klas

Ontdek VITOpolis met je klas

Ben jij leerkracht en wil je dat jouw leerlingen STEM of duurzame technologieën op een interactieve manier ontdekken? Kom dan met jouw klas naar VITOpolis! Klik hieronder en ontdek hoe je een bezoek voor jouw klasgroep(en) kan aanvragen.

 

Met je bedrijf

Bezoek VITOpolis met je bedrijf

Bezoek VITOpolis samen met jouw medewerkers of stakeholders om kennis te maken met innovatieve technologieën voor een duurzame toekomst. Misschien doe je wel inspiratie op voor een initiatief rond duurzaamheid in je bedrijf!

 

Met je lokaal bestuur

Lydia Peeters bij VITOpolis

Een veerkrachtig en vooruitstrevend beleid voor een duurzame samenleving? Laat je inspireren door een bezoek aan VITOpolis en ontdek welke duurzame technologieën een toekomstgericht beleid kunnen ondersteunen.